onsdag 17 mars 2010

Åter till verkligheten

Kontrasterna är stora, från varma fönvindar, sand och öppet hav till knarrande vit snö, isande vind och tjoct istäcke.
Jag har landat i verkligheten och vardagen igen efter 4 veckors ledighet från alla måsten. Aklimatiseringen går trögt som alltid efter denna årliga tur, till mitt andra hem.....ständig upprepning, samma procedur varje år!

Jag försöker tänka att det är faktiskt vackert ändå med det bländande, gnistrande vita. Solen lyser och är uppe längre tid på dygnet.....jag är utvilad och har fått ladda batterierna och är redo att ta itu med andra roliga och kreativa saker på hemmaplan. Här har jag min ugn, min ateljé, min familj, min hund, mina vänner, släkt o.s.v. Det kommer att gå bra det här...som det alltid brukar göra till slut.


Nu ska jag ta tag i att färdigställa min ateljé och komma igång med att jobba inför nästa utställning i maj i Danmark...jag har ju fått idéer till den nya konsten nu...och det är ju väldigt bra!
När man är borta och kopplar av hittar man sig själv, det egna lugnet. Jag tror nästa tema för min utställning ska ha en mer poetisk tough, konst som förhoppningsvis inger lugn och harmoni för mig och betraktaren ;-)....
På min resa har jag också träffat så många fantastiska människor med alla möjlliga skiftande livsvillor som även de har gett gett mig energi, lust, glädje och massor av inpiration.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

Sven sa...

Ja, det är bara att ta nya tag i konstens outsinliga hav! Även om det här uppe är lite fruset just nu. Lycka till med skapandet!

Lotta sa...

Tack Sven!