måndag 20 juli 2009

Sommar tankar på projekt

Nu är det bara knappt två veckor kvar på min semester.
Imorgon styr dock kosan upp till stugan i Kasker igen för en dryg veckas vistelse där och det börjar bli hög tid att fokusera på konsten ordentligt till utställningen i Boden i höst.

Imorgon ska jag ringa och beställa det material jag behöver till den nya konsten från Nordic Kiwi. Det blir en hel del glas som jag behöver, både gjutglas och "vanligt" Fusing glas (Bullseye), kanske lite lera också....känner mig sugen att jobba med deras fiberlera Paperclay porslin....
Jag kommer att bygga min utställning utifrån ett tema så att utställningen håller ihop och känns spännande för betraktaren.

Jag gillar att jobba mot deadlines. Inför utställningar finns det alltid ett period där man "svävar i rymden" och inte har något riktigt fotfäste förrän ideérna börjar ta form och man kan ana hur det hela kan se ut i slutändan.
Den perioden gillar jag, när alla tankar bara får "irra och vimla" omkring men, samtidigt så tycker jag att det är jobbig period eftersom jag har noll koll...lätt att känna sig frustrerad då jag inte ens vet hur, var, vad och när jag kan börja jobba konkret med konsten!


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer: