måndag 13 juli 2009

Kommande projekt

Just nu har jag semester och försöker hitta lugnet efter denna intensiva vår och försommar.
Husförsäljning med visningar m.m. är avklarad, flytten till det nya livet som hyresgäst och till den nya lägenheten är genomförd men än lever vi bland kartonger....det får ta sin tid att komma i ordning i det nya, måste få bo in oss innan allt hittar sin plats. Jag försöker också jobba med utställningen i Boden till hösten, just nu med focus på skisser, idéer till kommande nya verk utifrån mitt tänkta koncept.Livet kan liknas smultron på strå....ett läggs till ett. Så fort ett projekt är klart, ett mål har nåtts, ett arbete är klart då tar nästa vid.
Mitt kommande stora "projekt" är ett ytterligare en flytt. Jag ska flytta min ateljé efter det att min semester tagit slut. Från Bergnäset och hem till det hus jag nu bor i. Jag kommer att kunna ha ateljén i källaren i en lokal som troligen har använts som förråd eller liknande. Mycket att fixa men...ja, jag tror på det här, det kommer att bli bra..när det väl blir färdigt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vill du följa med på magmaträff den 13 Augusti med mig på café fröjd i Luleå? nenne

http://magmagroup.net/nord/annons_magmatraff_cafefrojd.jpg

Lotta sa...

Jo, det skulle vara jättekul! Nu har jag ingen kalender så jag kan idag inte säga om jag är hemma eller har något annat planerat just den dagen. Ska kolla upp också hör jag av mig! Kram Lotta