tisdag 19 januari 2010

Projekt "Nya ateljén" steg V & VI

Ett steg i taget tas inför att färdigställa den nya ateljén. Nu är jag inne på 5:de, ja, egentligen 6:e steget i processen.

Steg 5 var nog att flytta helt och hållet från min gamla ateljé på Bergnäset! Det gjorde jag innan jul, då packades ALLT, massor slängdes (även om mina nära och kära ännu inte fattat varför jag behöll vissa saker, i deras ögon var det bara skräp...;-) ). Jag var dels, tvungen att göra mig av med saker för att jag inte kommer att få plats med dessa i min nya ateljé som är bra mycket mindre i yta men också för att jag har sparat saker för idéer jag haft någon gång i tiden men som jag (som jag nämnt tidigare)" passerat, utvecklats och de idéerna känns inte aktuella längre.
Jag har också lämnat en del i lokalen som jag skänkt till den kommande 1.a hands-hyresgästen, Pauline Andersson. Jag hoppas Pauline (Line) kommer att trivas lika bra som jag i lokalen och att kreativiteten fortsätter flöda där!
Lite vemodigt känns det att lämna Bergnäset faktiskt, jag har ju huserat där sedan våren -06 tror jag det var. Ateljén har ju varit som ett 2:a hem för mig under de här åren.

6:e steget är nu i alla fall påbörjat och det är att packa upp allt igen, få struktur och ordning på allt material, formar, pennor, papper, virke, maskiner....
Det här är ju egentligen det roliga men det tar tid....tidsoptimist som jag är tänkte jag inte att det skulle ta sån här tid!
Jag vill ju koma igång och skapa och få utlopp för min kreativitet NU! Jag vill att det ska gå fort!

Nå, det finns ju egentligen inget annat än att göra än att försöka luta mig mot mitt motto; ALLT HAR SIN TID, och lägga band på mig själv.....
Väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge..


Jag kommer att ta några bilder på inflyttningen och visa dem här så småningom!
Kul känns det ändå trots allt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer: