onsdag 31 augusti 2011

Mera utmaningar i konstens tecken!

Den första utmaningen i höst var att göra 3 små bilder till KiN:s jurybedömda utställning 1.Mini Art. De bilderna är klara och inskickade till juryn att bedöma och nu är det bara till att vänta och hoppas på det bästa!

Men!
Nu är det bara till att vässa klorna, sluta snigla på, planera och räkna dagarna och börja lägga pussel för....;-)

Nästa utmaning är att skapa ett verk till 2. Jubilarens Val där alla vi som är medlem i KiN har bjudits in till att skapa ett verk värt  3000:- .Jubilarens Val är Luleå Kommuns arrangemang där medarbetare med 25 års anställning erbjuds som alternativ minnesgåva att välja ett konstverk.. Verken kommer att visas i Konsthallen på Kulturens hus från 29 september till 9 oktober.
Vernissagen är på kvällen och vi KiN har ordnat en liten VIP-kväll för jubilarerna med musik och lite plockmat! Det är också tänkt att de konstnärer som lämnat verk ska delta på vernissagen så att jubilarerna har möjlighet att träffa oss konstnärer! Kul!

Sen har vi nästa utmaning och det är 3. "Kartan"....
Kartan är en kommande utställning som kommer att visas under "Bok & Bild" på Kulturens Hus 21-27 oktober. Utmaningen är att skapa ett verk utifrån en karta över Norrbotten. Kartan i sig är en inspiration och man får använda den precis hur man vill.....svårt...just nu har jag faktiskt ingen som helst idé!! Känns som att jag behöver gå i idé i min ateljé, isolera mig, fundera, prova mig fram, dricka kaffe, bläddra i böcker, kanske t.o.m rensa i förrådet? JA...
Idéer mottages ;-)....

Just det, så var det ju Magma´s utställning också - 4. Magmas Mest Kreativa, Årets Magma pris 2011 till Magmakvinnan 2011! Temat är "Omsorg" i år och utställningen blir i Överkalix. Om DU är intresserad av den jurybedömda utställningen tillika tävlingen (för man kan vinna ett pris!) kolla in länken HÄR!

Oj, oj, det blev mycket nu!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,



Inga kommentarer: