måndag 27 augusti 2012

Packar väskan...

.....för nu är det bara någon dag tills vi åker till Övertorneå och börjar jobba med projekt "Nyfiken Grön"! I morgon ska vi först och hämta ut lite teknisk utrustning på Filmpool Nord och gå igenom att vi har allt vi behöver innan vi startar resan upp. Vi kör igång väldigt tidigt på onsdag morgon och jobbar med klassen i dagarna två.

Det ska bli riktigt roligt att sätta igång och nu har vi ett lite annat upplägg än tidigare. Vi ska, förutom att barnen ska få lära sig kameran och prova filma som vanligt, även ha med olika pedagogiska övningar så att de får en djupare förståelse hur man gör film "på riktigt". Bl.a ska vi ha 3 olika stationer där barnen får närma sig filmen ur lite olika vinklingar.....blir spännande att se hur det går!

Förutom att projektet kör igång ska jag också arbeta på konsthallen i Luleå under utställningen "Ta plats". Det kommer att bli bokade visningar av utställningen för grupper och i samband med det, även en del konstpedagogiskt arbete i ateljén. Det ska också bli väldigt roligt!
Ni som är intresserade att läsa mer om utställningen Ta plats kan klicka på länken (HÄR).

Ett av verken i utställningen måste bara upplevas, det heter  "The wonderful world of abstraction"....
mycket sinnligt, förvillande, fascinerande....passa på att besöka Konsthallen under utställningen!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer: