söndag 9 februari 2014

Nyfiken Grön på möte....

Som jag beskrev i förra bloggen så viil Övertorneå fortsätta med film i skolan och har sökt pengar från Kulturrådet/Skapande skola för vår räkning vilket känns mycket bra!
Men, vi har nu också hunnit ha möte med en rektor på en skola i Luleå som väldigt gärna skulle vilja att vi kom dit till dem och jobbade med film till hösten. Även hon var i full färd med att söka Skapande skola pengar och hon tänkte sig en lösning på flera år!
Förutom dessa två skolor så har vi en 3:de skola som också vill att vi kommer dit och jobbar med film på deras skola också, ja, där kan det kanske handla om flera skolor!
Mycket är på rullning och kommer allt att gå igenom så är det ju underbart! Det kan ju handla om flera års jobb...Vi håller tummarna!

Vi, jag och min kollega, måste ju nu sätta oss ner och börja på att fundera på att söka ytterligare finansiering för dessa projekt för de 'skapande skola' pengar som kommer in räcker ju inte riktigt ända fram.

I dag hade vi också möte med Filmpool Nord som är vår samarbetspartner och informerade dem om vad som är på G till hösten..bra möte, bra dag och ja, allt känns bra i kombination med mina andra planer!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer: