måndag 10 november 2014

Sökt spännande jobb


Nu har jag sökt ett jobb...OCH jag har blivit kallad till intervju...OCH den är redan i morgon kl. 08.00! OCH...det blir en intervju via Skype som är helt nytt för mig.  Alltså inte Skype i sig utan en anställnings intervju i det sammanhanget. Känns ju inte helt bekvämt måste jag medge, men men det måste ju gå.
Hur som helst så känns det riktigt roligt att faktiskt bli utvald till intervju i alla fall.
Vet ej hur många som är kallade men det var ca 49 som har sökt.
Det är en tjänst som konstpedagog i Umeå....Hur det sen går och vem dom väljer i slutändan är ju osett...?

Den här situationen känns som två sidor på ett mynt....
- å ena sidan skulle det kännas jätteroligt att få jobbet, verkligen! Vilken utmaning, spännande, roligt, ja väldigt mycket positivt. Jag har ju pluggat i Umeå en gång i tiden och då trivdes jag så bra att jag ville inte lämna stan...jag känner till staden, har vänner, släkt och andra ingångar.

- å andra sidan....känns det lite jobbigt...hur gör jag med lägenheten här hemma i Luleå? Det är en 6 månaders provanställning. Vad gör jag med alla mina projekt?
Här i Luleå har jag ett sammanhang. Jag har jobb, kollegor, min stuga, min lägenhet, vänner, föräldrar och annan släkt m.m. Här är jag trygg, trivs och känner mig bekväm med det jag har.

Nå, det är väl nödvändigt att dra igenom alla plus och minus för att på något sätt förbereda sig lite OM..
Och OM det blir så att jag blir erbjuden tjänsten så har jag inte många val.....jag kan ju inte säga nej till den chansen, den möjligheten.....Luleå finns ju faktiskt kvar om jag sen skulle ändra mig ;-)....

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

Bloggenomjobben sa...

Jag tycker det är viktigt att våga, det kan vara drömjobbet och det vet man inte förens man testat. Man får alltid ångra sig, vela, ändra sig och byta tillbaka - viktigaste är att inte acceptera framförallt inte ifall man har ett arbete som bara är "okej". Vi spenderar oerhört mycket tid på jobbet med chefen och kollegor så arbetet måste man verkligen tycka är kul. Lycka till!

Lotta Makes Art Konstnär och konstpedagog sa...

Tack för din kommentar och dina lyckönskningar!
Ja, du har alldeles rätt både när det gäller att våga, att testa av, att ge det en chans och det är också viktigt att det känns kul och meningsfullt på jobbet!