fredag 4 september 2009

Tid är pengar...Igår bestämde jag mig för att anlita en målare för att fixa till min nya ateljé.
Tid är pengar och jag har nu insett att jag ska lägga min kraft och energi på sånt jag tycker om att göra, sånt som jag kan, sånt som ger energi tillbaka! T.ex. jobba med min konst!
Att måla betongväggar vita och fixa till ett nött betonggolv på ett bra sätt tar för mycket tid och kraft i anspråk. Dessutom kanske det inte blir bra om jag gör det själv. Har också hört att Silikatfärg är lite giftig innan den är torr och jag har inte lust att klä mig i någon slags skyddsutrustning (som jag dessutom måste handla in)!

Jag har nog mycket "tråkigt" göra ändå som att packa ihop allting från nuvarande ateljé, flytta ugn och allt, städa ur, ställa iordning i det nya o.s.v. så:
- På måndag ska jag ringa och be någon duktig målare komma för att göra en bedömning och ge mig en offert!

Gud så skönt att jag kom till den insikten! NU kan jag ta helg!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Japp ibland måste man leja bort jobb *s* det går dessutom svindlande snabbt då proffs gör jobbet. *tänker på bagarstugan, har inte börjat ännu med det målandet* //Nenne

Lotta sa...

jo, just nu är jag så nöjd över att jag kom fram till det beslutet för jag har verkligen inte tid att göra allt med ateljén, dessutom ingen större lust! Det får kosta vad det kosta vill!