söndag 30 augusti 2009

Till synes, Ett hopplöst projekt...

Steg 1 i projekt "Nya ateljén" har tagits idag, d.v.s. Grovstäd, och jag kan bara konstatera att detta kommer att ta tid....Det syns knappt att vi sopat och dammat väggar och golv. Men lokalen har en potential att bli bra så småningom! Det känner jag på mig! Fast just idag känns det hopplöst måste jag säga!!Jag har fått nya element med fjärrvärme installerat och vatten är indraget. En till takarmatur är på väg, el till ugnen och några ytterligare vägguttag kommer snart.Steg 2 är att ta bort en del gamla väggfasta hyllor m.m. som jag inte har nytta av, efter det ska jag måla väggar och golv!
Samtidigt måste jag också fixa till det förråd som jag har i anslutning till detta rum.

Steg 3 blir att flytta in med alla mina saker....som först ska packas ner från nuvarande ateljén ....pust....En hel del att göra med andra ord!
MEN jag tror det kommer att bli så bra när jag väl blir färdigt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

Cinnamon sa...

Gud vilket mastodontjobb, jag avundas dig inte.

Lotta sa...

Jo, det känns nästan övermäktigt....det som driver mig att fullfölja projektet är dels, att jag får ateljén i samma hus som jag bor i = enklare och smidigare så jag kan gå ner och jobba precis när jag vill (har nu 1.5 mil fram och tillbaka till nuvarande ateljén, lite besvärligt!)och dels att jag kan spara pengar till andra roliga saker! Jag ror det blir bra så småningom!!