torsdag 8 oktober 2009

Projekt "Nya ateljen"

Så...nu är jag på gång på allvar med att göra iordning min nya ateljé!

Har idag tagit det andra steget i processen det s.k slav-görat...med andra ord förarbetet inför det "roliga"= målning och annan allmän uppfräschning.

Jag och Johan satt igång med att skruva och slita bort gamla väggfasta hyllor m.m och sen började vi med rengöring av vägg och golv + skrapa bort gammal lös färg.
Ja, jag är helt slut, vi har hållit på non-stop från kl 19 ungefär tills nu 24.30)och än är det inte riktigt färdigt!
Målartvätt och målarsoda i all ära MEN de medlen löser upp väldigt mycket smuts, det var väldigt smutsigt där nere i "källaren". Vi måste ta och sopa och skura golvet åtminstone 1 gång till för att få det nog rent inför målningen!

Trots allt slit och att man inte egentligen ser så stor skillnad från innan vi började så luktar det gott i lokalen och jag tror det kommer att bli jättebra så småningom!!
Målare är bokad och mitt mål är att hon kan komma till veckan och börja måla. Jag skymtar ljuset där framme och det känns skönt och väldigt roligt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

2 kommentarer:

Eva sa...

Din blogg är fin! Vad kul att du har lyckats hitta en ateljé! I Svartöstan? Ha det bra. EvaBS

Lotta sa...

Hej Eva!
Tack ska du ha! Jo, jag hade sån tur att jag kan ha ateljé i samma hus där jag nu bor i Svartöstan ;-)! Det är ett suteränghus och på bottenplan fanns en lokal, ett rum som var tomt. Du måste komma förbi och titta då den är klar! Ha de//Lotta