måndag 19 oktober 2009

Projekt "Nya ateljen" steg III


Nu, äntligen är målningsarbetet igång!

Tänk, allt slit med att ställa iordning lokalen för målning och känslan av att detta tar ju aldrig slut, känns helt plötsligt som bortblåst när jag nu ser de första tecknen på hur fint det kommer att bli! Det jobb vi lagt ner var verkligen mödan värd!


Det blir så ljust och fräscht, rummet känns större, ja, som ett helt annat rum faktiskt! Eva (målaren) kommer att måla ett varv på vägg och golv ikväll och kanske det andra varvet imorgon, SEN är det bara till att börja flytta in!
Anton, min son, kommer att komma hem nu till Allhelgona då är det tänkt att ta de tunga sakerna som keramik/glas-ugnen och mitt stora tunga arbetsbord, kanske vi också kan bygga till en bra arbetsbänk och ställa in diskbänken då...


Läs även andra bloggares åsikter om , ,, , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

nej men ohhh det blev ju ljust och fint :) känner igen mig, då jag renoverade lillstugan. Det såg ut att vara hopplöst från början men oj vad fint det blev i slut änden :) det gäller bara vara envis *s* det kommer bli dunderbra ska du se :) // Nenne

Lotta sa...

Yes...jag ser potentialen, i mitt huvud har jag redan flyttat in, tänk vad lite färg kan göra susen! Imorgon tar hon golvet ;-)

Cinnamon sa...

Vad härligt med en ateljé

Lotta sa...

Jo, det känns helt fantastiskt att ha en egen ateljé, att ha den i samma hus som jag bor i nu är ju dessutom en stor extra bonus! Härligt att bara kunna gå ner när man känner att "andan faller på"!