måndag 10 januari 2011

Konst & projekt


Ja, nu är det ett Nytt år igen och det nya året brukar oftast bära med sig lite nytt innehåll blandat med de gamla invanda.
Det är som vågorna som rullar fram och tillbaka i en evig rörelse, ständigt. Ett vatten som bär med sig olika saker och innehåll blandat med de gamla vanliga.

Idag har jag och en god vän och kollega suttit och försökt göra en planering för ett nytt projekt. Det handlar om något som vi, på ett sätt har gjort tidigare, men ändå inte riktigt på detta sätt som vi tänker oss nu...något gammalt invant men med lite nytt innehåll!
En god planering är en bra grund för att projekt ska lyckas i slutändan så det tar ordentligt med tid och energi i anspråk, men det är kul!
I det här projektet är det många parametrar att väga in, många detaljer har vi inte svar på än och det gör ju det hela lite svårare. Men, vi är på god väg och vet nu i stora delar ur vi ska gå vidare. "Problemet" med projekt är ju oftast det här med finansiering och i slutändan kan det ju, i värsta fall, visa sig att man inte får de medel man ansökt om....men, men, det är väl smällar man får ta. Vi tror i alla fall på vår idé och vi har också stöd från annat håll så vi hoppas på det bästa!

När det gäller Projekt "FärgRik", som jag berättat om i tidigare inlägg, så kommer Landstinget ha ett s.k "Ärendeberednings"-möte i morgon där de bl.a. kommer att titta på vår ansökan om ekonomiskt stöd till en utvidgad fortsättning av det projektet.
Vi är lite spända på att få veta hur det kommer att gå, förhoppningsvis så får vi något svar denna vecka i alla fall.....vi hoppas på det bästa och försöker flyta med vågorna. Till slut når vi nog land, välbehållna!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer: