söndag 31 maj 2009

Magma NordVill passa på att göra lite reklam för föreningen Magma.

Här lite information om Magma:

Magma är en ideell förening som grundades 26 oktober 2002 av journalisten och fotografen Helena Jönsson i öresundsregionen med fokus på kultur och integration. Syftet var att knyta kontakter - både sociala och professionella - över båda sidor sundet. Sedan dess har Magma utvecklats och utvidgats. Numera finns Magma även i Norrbotten, Nordnorge, Västerbotten och Värmland. Inriktningen är fortfarande kultur och integration men vi jobbar även för jämställdhet och eget företagande.

Magmas grundtanke har hela tiden varit att vi ska stötta och hjälpa varandra både privat och i arbetslivet. Vi vill vara en resurs för våra medlemmar där man kan få hjälp med idéer och olika projekt. Viktigt är också att lyfta och synliggöra kvinnor i nätverket för att skapa förebilder.

Medelåldern är förhållandevis låg, 35 år och majoriteten av kvinnorna är småföretagande kulturarbetare. Nätverket vänder sig dock till kvinnor 18 år och uppåt i alla yrkeskategorier. Tillsammans har vi mängder av kunskaper och erfarenheter som alla kan dra fördelar av.

I Magma gör vi allt det omöjliga möjligt.

Varmt välkommen!


Här är en länk till Magma Nord.

Där kan du läsa mer om vad som händer i Magma.
Just nu är det bl.a. på gång att nominera en kvinna till Magmapriset! Du som dessutom är en kreativ, innovativ kvinna med en vision om något som kan passa som pris, kan skapa något på temat "Energi"! En jury kommer att göra ett urval!
I år kanske det också händer något extra kring Magmapriset som jag tror blir riktigt bra och spännande!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer: