tisdag 24 augusti 2010

Konsttävling-Designa ditt elskåp

Nu har jag anmält mig till en tävling som elbolaget Fortum i Stockholm anordnat. Jag har skickat in två bidrag till design av Stockholm elskåp. 30 bidrag ska röstas fram av alla inlämnade förslag som ska få pryda ett skåp var. En av de vinnande förslagen kommer dessutom att få ett kulturstipendium på 25.000:-!
Rösta gärna ett av mina förslag! Klicka på länkarna nedan och rösta! Den första länken står i mitt namn, den andra i Johans namn.
Här nedan kan du också läsa lite om tävlingen.

FIRA EUROPAS MILJÖHUVUDSTAD

I år har Stockholm blivit utnämnt till Europas Miljöhuvudstad (European Green Capital) för att vi visar vägen till ett mer miljövänligt stadsliv. För att fira det - och som en del i vårt samarbete med Stockholms stad - tänkte vi se om våra elskåp runt om i staden inte kan bidra till en vackrare stad. Istället för affischer och klotter bjuder vi in alla som vill att släppa loss sin skaparkraft och visa hur vackra de faktiskt kan bli.

Tävlingen pågår mellan den 14 augusti och 26 september. Vinnaren av Fortums kulturpris offentliggörs den 9 oktober.

Till tävlingen:
Klicka på länken nedan och skriv in mitt namn Lotta Engström Lodin på sökraden ovanför bilderna så kommer mitt bidrag fram där du kan rösta:
Skriv Johan Lodin på raden ovanför bilderna så kommer det andra förslaget fram där du kan rösta.

Tack så mycket för din röst!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Cinnamon sa...

Jag röstar för fullt för ditt bidrag, hoppas att du röstar på mitt också ;-)

Lotta Makes Art sa...

Jodå katarina! Varje dag! ;-)