onsdag 22 december 2010

Att bygga hemsida....

Att bygga en ny hemsida tar TID....Det visste jag ju sen tidigare egentligen men jag är en obota tidpotimist och trodde det skulle gå fortare för mig....tji fick jag OCH när ska jag lära mig....??
Jag har egentligen inte riktigt den tiden för hemsidan som den kräver just nu. Det är ju JUL om någon dag bara och jag har en del att fixa med det som att t.ex. laga mat, julpynta, slå in julklappar + handla någon klapp till, ja ni vet, allt det där som hör julen till!
Till råga på allt så jobbar jag ju också som en "vanlig" människa. Imorgon har jag ett pass mellan 10.30 -18.00. Sen hem, äta middag och laga Laxpaté, Sillsallad och en till sillinläggning. Ikväll efter jobb till 17.00 och middag har jag fixat en italiensk riktigt söt och god choklad efterätt mellan hemside jobbet. OCH, så sitter jag kvar här framför datorn än, borde gå och lägga mig nu så jag orkar med att jobba imorgon.
Hemsidan, den får vänta lite, till efter julafton iallafall, tror jag. Den är snart klar för publicering, snart ;-)
GOD JUL!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

Maria sa...

Ja, det tar tid att göra hemsida, men det är bra att kunna själv så kan man sköta den enkelt sedan. Wordpress är nog ändå en av de enklaste att sköta. Jag hade en med Dreamweaver tidigare och det var mycket tjorvigare. GOD JUL!

Lotta Makes Art sa...

Maria!
Ja, wordpress är rätt enkel så fort man förstått "systemet" med alla verktyg m.m. i Panelen! Det har börjat lossna för mig nu och då går det lite fortare! Min tanke är, precis som du skriver, att lära mig så jag kan göra uppdateringar m.m. enkelt sen!
/ Lottacapophy